Mivel a húsvét vasárnap (március 27.) a tökéletes alkalom lehet arra, hogy kényeztesd magad a különleges csokoládéval.

1. „Godiva Giant Easter Ateloier Egg”

Godiva Chef Chocolatier Jean Apostolou készítette el ezt az édes kreációt, amihez fehér-, tej, és étcsokoládét használt fel. Egy belga csipke ihlette, a súlya több mint 14 kg és az egyik oldala finoman díszített – de gyorsnak kell lenned, ha meg akarod venni, mert csak 10 darabot készítettek. Az Atelier tojást meglehet Petit változatban is vásárolni.

Vásárlás: £180

2. „Fortnum and Mason the Colossal Egg”

A csokoládé szerelmesei le lesznek nyűgözve ettől az 1,4 kilogrammos tojástól, a fővárosi luxus áruházban. A Pazar élvezet öt tojást tartalmaz belül, ami magába foglalja a karamelles tejcsokoládé, a narancsos csoki, a chai, a rózsa-ibolya és a Mitcham menta ízt.
Fortnum and Mason the Colossal Egg
Vásárlás: £90

3. „Montezumas Enormous Chocolate Honeycomb Egg”

Montezumas tej-, fehér- és étcsokoládét kevert össze törökméz darabkákkal. Ez több mint 30 cm magas és 1 kg nehéz. Ráadásul ajándéküzenetet is kérhetsz hozzá.
Montezumas Enormous Chocolate Honeycomb Egg
Vásárlás: £44,99

4. „Pierre Hermé Œuf Galets”

A szemet és a gyomrot egyaránt gyönyörködtető Pierre Hermé lenyűgöző húsvéti tojása, ami perui csokoládéból készült, a belseje pedig válogatott praliné tojásokkal van töltve. A francia butik gyönyörűen díszítette fel az újdonságot, színes lemezekkel a legkülönbözőbb ízekben, például étcsokoládéval és málnával
Pierre Hermé Œuf Galets
Vásárlás: £95

5. „Roberto Cavalli Triple Layer Chocolate Easter Egg”

Tökéletes, egy stílusos csoki az életedben. Ez a gyönyörű étcsokoládés és mogyorós tojás egy fa díszdobozban kapható, melyet Roberto Cavalli logója díszít
Roberto Cavalli Triple Layer Chocolate Easter Egg
Vásárlás: £79,95

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is

NINCS HOZZÁSZÓLÁS