Az edző „kezében” kezdenek csapattá formálódni a serdülők- fogalmaznak a szurkolók és támogatók. Szántó Andrea edző dicsérte is őket a Vasárnapi torna után.

Stoke-Mendeville-ben erősebb és idősebb lányokkal mérkőztek meg, akik tanítják őket küzdeni egymásért és a kézilabdáért. Szántó Andrea dolgozik az első osztályban szereplő, az Angol első osztályú bajnokságban tavaly a 3. helyen végzett „nagy” csapattal csakúgy, mint az Utánpótlás korúakkal. Négy középiskolából érkeztek a lányok, akik már nem csak magyar fiatalok.

A Vasárnapi tornán három meccset játszottak és egyelőre vereséggel de annál nagyobb tapasztalattal lettek gazdagabbak. Az U18-as Lánycsapat ellenfele most a Somerset Spartacus, a Poole Phoenix és a Stroud klubja volt. Kíváncsian várjuk, hogy a következő, Október 16-i meccseken hogyan játszanak a „Angels” lányok.

Az Angol kézlabda bajokságban első osztályában csak az szerepelhet, akinek van utánpótlás csapata. A serdülők a Kelet- Londoni Borough of Redbridge-i középiskolákból érkeztek, ahol Szántó Andrea tanítja a kézilabdát és formálódnak majd csapattá.

Fotók: Pál Andrea

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is

NINCS HOZZÁSZÓLÁS