A Walt Disney Co. kedden jelentette be, hogy a stúdióban elkészül az ötödik Indiana Jones-film is. 2019 nyarától látható majd a mozikban. Harrison Ford újabb Indiana Jones-filmet forgat Steven Spielberggel, az új kaland 2019 nyarától látható majd a mozikban.

Legutóbb 2008-ban az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című epizódot nézhette meg a közönség, amelyben Shia LaBeouf alakította a kalandor-régészprofesszor, Jones fiát. A negyedik rész húszéves szünet után követte a trilógiát, amelynek harmadik filmje, az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag 1989-ben debütált a mozikban.

Az újabb Indiana Jones epizódról az utóbbi években sok szóbeszéd keringett, találgatások folytak arról, hogy ki játszhatná el a 73 éves Ford helyett Jones professzor szerepét. Steven Spielberg azonban kitartóan ragaszkodott ahhoz, hogy Fordot senkivel sem lehet helyettesíteni. A színész a Star Wars legújabb részében, Az ébredő Erőben is egykori szerepében, Han Solóként tért vissza a filmvászonra.

“Indiana Jones a mozihistória egyik legnagyobb hőse, alig várjuk, hogy 2019-ben ismét megjelenjen a filmvásznon. Nagyon ritka a rendező, producer, szereplő és szerep ilyen tökéletes kombinációja. Rendkívül izgatottan várjuk Forddal és Spielberggel ezt a kalandot” – mondta el Alan Horn, a Disney stúdió főnöke.

Kathleen Kennedy és Frank Marshall bábáskodik producerként az új film fölött, amelynek egyelőre még nem adtak címet.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is

NINCS HOZZÁSZÓLÁS