Oisin Tymon a Top Gear producere ütés miatt beperelte Clarksont. A perben megegyeztek a felek, így Clarkson fizet a férfinak 100 ezer font kártérítést azért, mert a Tymonnak felrepedt a szája az ütéstől és az eset közben mondott rasszista kijelentésért.

Ezen felül nyilvánosan is bocsánatot kellett kérnie a sértegetésért. A megállapodás után Jeremy Clarkson bocsánatot kért Oisisn Tymontól az incidensért és az utána következő kényelmetlenségekért.

A tévétársaság belső vizsgálatából az derült ki, hogy Clarkson fél percen át szidta és eközben ütötte meg Oisin Tymont – írja a Telegraph. A belső vizsgálat után Clarksont kirúgták, de Tymon sem ment vissza dolgozni hónapokig.

Clarkson “lusta írnek” nevezte Tymont. Arról is beszélt, hogy az esetért teljes mértékben ő a felelős, és azokért a zaklatásokért is elnézést kért, amiket Tymon az eset után elszenvedett a rajongóktól. Clarkson azt is elmondta, hogy örül annak, hogy véget ért az ügy és sok sikert kívánt a producernek a Top Gearhez, ami új műsorvezetőkkel indul nemsokára újra.

Jeremy Clarkson, James May és Richard Hammond az Amazon Prime csatornánál készíti az új autós show műsorát, az ír producer pedig a BBC-nél folytatja a megújult Top Gear új részeivel.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS