A London Dungeon, azaz a Londoni Várbörtön egy igazán klasszikusnak számító turistalátványosság a városban és bár kulturális értéke valószínűleg nem igazán vetekedhet egyetlen valódi történelmi emlékkel sem, de egy könnyed délutáni kikapcsolódásra mindenképpen alkalmas.

A látványosság a London Eye közvetlen közelében található így aki mind a két helyszínt szívesen meglátogatná annak érdemes kombinált jegyet venni, hiszen azzal mindenképpen jobban jár. A legolcsóbb felnőtt jegy a várbörtönbe, 2016 márciusában 19,95, London Eye kombinált belépő 39 fontba kerül, ami £14,90 megtakarítás jelent.

A várbörtön sajátos, kissé véres és hátborzongató stílusában újrateremti a különböző történelmi eseményeket, melyekben összehozza a színházi színészeket a speciális effektusokkal, így egy igazán egyedi és izgalmas élmény kerekedik, ami látni, hallani, tapintani, szagolni és érezni engedi az eseményeket.

A London Dungeon már közel 40 éve szórakoztatja borzongásra vágyó látogatóit a 90 perces műsor során, mely az 1000 éves London sötét múltjába repít vissza minket.

Publikálva az Idegenvezetés London jóváhagyásával

NINCS HOZZÁSZÓLÁS