Több száz hely étterem és gyorsétkezde kapott nulla csillagos minősítést a helyi hatóságoktól az élelmiszer-higiénia hiánya miatt.

Az angol főváros környékén, 444 étterem nem felelt meg a higiéniai előírásoknak, és kapott nullás minősítést, ami azt jelenti, hogy sürgős javításra van szükség. Newham (42), Ealing(38) és Westminster(34) kerületekben van a legtöbb kritikán aluli élelmiszerüzlet.

Éttermekben Westminster a legrosszabbra értékelt hely London környékén – 28 nullára értékelt étteremmel, majd a Tower Hamlets 21 darabbal és az Ealing 20-szal. Croydon és Newham kapta a legrosszabb értékelést a gyorséttermek közül, 11 étterem nem kapott csillagot.

Newham büszkélkedhet a legborzasztóbb étteremmel. A The Golden Dragon takeaway kínai éttermet még 2014-ben zárták be. De az élelmiszer-biztonsági szakértők az elmúlt 12 év legrosszabb eseteként emlegetik.

Havering tűnt a legtisztább helynek ahol enni lehet Londonban, ugyanis csak 2 létesítmény kapott nulla csillagot, ezt követte szorosan Kensington és Chelsea 3 étteremmel.

Az összes értékelés nyilvánosan elérhető a ’Food Standards Agency’ honlapján, amely tartalmazza az éttermek, elviteles éttermek, bárok, kávézók, éjszakai klubok, pub-ok és kórházak pontszámait.

Szoktál gyorsétteremekben enni?

Loading ... Loading ...

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is

NINCS HOZZÁSZÓLÁS