Szokás szerint komoly luxusautó-felhozatallal várja a látogatókat a március 3-án nyíló Genfi Autószalon, ahova a Bentley sem érkezik újdonság nélkül.

A britek itt mutatják be a zászlóshajójuknak számító megújult Mulsanne modellcsaládot, amely egy hosszított tengelyes kivitellel gyarapodott. Az újdonság 25 centiméterrel nagyobb lábtérrel, panoráma napfénytetővel, valamint modellspecifikus hátsó középkonzollal és egyéb kényelmi extrákkal várja a hátul helyet foglaló utasokat.

A hosszított tengelyes változaton kívül újdonság, hogy alaposan átdolgozták a modellcsalád külsejét, köztük a lökhárítókat, a lámpákat és a hűtőmaszkot, melynek eredményeként egy fokkal elegánsabb benyomást kelt a luxusbálna.

Igaz ez az utastérre is, ahol 24-féle színárnyalatú bőr, számtalan díszvarrás, fabetét, alumínium dekorelem és kőberakás közül választhat a kedves ügyfél, továbbá megjelent a kínálatban a 2200 watt teljesítményű, 20-hangszórós hangrendszer, a hátsó kivehető tablet, valamint az Apple Carplay és Android Auto kompatibilis infotainment rendszer.

A standard Mulsanne és a hosszított tengelyes kivitel pingpongasztalként elterülő motorházteteje alatt továbbra is a biturbó V8-as motor duruzsol, 6,75 literes hengerűrtartalommal, valamint 505 lóerővel és 1020 Nm maximális nyomatékkal.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS