Londonban nagyszerű lehetőség kínálkozik arra, hogy hozzáférjünk az ember alkotta kultúra bármely szegletéhez, legyen az egy építészeti remekmű, egy musical, egy remek múzeum, egy dugig tömött könyvesbolt vagy egy jó kávézó – de mindig van egy dolog amely egy ekkora városban mindenhonnan hiányzik és ez a természet.

Londonban rengeteg gondozott parkkal találkozhatunk ami remek de ekkora légszennyezés miatt szükség is van rájuk. Itt persze láthatunk, rókákat, kutyákat, macskákat, egereket, galambokat és alkalmanként még mókusokat is de hol lehet a többi állat, úgymint a láma, az alpaka, a vadászgörény, egy szamár vagy egy póni?

Hála a Mudchute városrészben található városi farmnak a londoni embereknek sem kell teljesen nélkülözni a természet közelségét.  A farm immáron harminc éve létezik, és 32 holdnyi területen vigyázza a városi környezetben igen szokatlan lakosainak mindennapjait.

A közösségi élmény és a természeti környezet védelme a legfontosabb küldetésük miközben ösztönzik a helyi lakosokat és az ide látogatókat hogy újra kapcsolatba kerüljenek a vidéki élettel és tevékenységekkel.

A park minden nap nyitva van reggel 9 órától délután 5 óráig beleértve a munkaszüneti napokat is és ami a legjobb, a belépés ingyenes. Tehát, ha szeretnél eltölteni néhány pihentető órát a londoni metropolisz közepén, élvezve a természetet, a páratlan kilátást a városra és az állatokat maga körül, ne habozzon, látogassa meg a farmot.

Publikálva az Idegenvezetés London jóváhagyásával

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is

NINCS HOZZÁSZÓLÁS