Az újévi Kölnben történt erőszak eddig csak a kölni rendőrkapitány munkájába került, azonban a kormány szemlátomást egyre nyugtalanabb a Német lakosság reakcióit látva.

Akiket elsősorban a média elhallgattatása lepte meg és így fordul egyre inkább a sajtóban amúgy ignorált bevándorlásellenes PEGIDA mozgalom felé. Az idegenekkel szembeni gyűlölet nem új dolog Németországban, nem véletlenül szeretnék ezt erővel elnyomni.

Az európai konzervatívok már egy éve figyelmeztettek, hogy Európának túlzottan engedékeny a bevándorlás politikája. Ami az őslakosok és a bevándorlók racionalizációjához vezet. Ennek a kezdete a Párizsi majd a kölni támadássorozat és megtörténhet bármelyik európai nagyvárosban.

Már az amúgy liberális Egyesül Államokból is arra figyelmeztetnek, hogy a túlzott bevándorlás egy Jugoszlávia szerű balkanizációt eredményezhet Németországban és szomszédos államaiban.

PEGIDA karikatura
PEGIDA karikatura

Németországnak jelenleg 82 millió lakosa van, ebből a huszonéves korosztály kevesebb mint 10 millió fő. Ha ehhez hozzávesszük azt döntően fiatal férfiakból álló egymilliós bevándorló tömeget, akkor már látható miért olyan nehéz elképzelni az integrációt.

Ekkora változás a környezetünkben természetes védelmi reakciókat vált ki. Ez nem rasszizmus, ahogy a liberális baloldal jellemzi. Hanem egy természetes félelem a változástól vagy pusztulástól.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS