A télies idő ellenére biztosan sokan vagytok akik szívesen kirándulnak az ilyenkor színpompás természetben, sőt sállal, sapkával felfegyverkezve még a tengerparthoz is szívesen elutaznak így az év vége felé is.

Ha egy csendes tengerparti üdülőhelyet kerestek akkor az egyik legjobb választás London közelében Seaford lehet, mely East Sussex megyében található, a South Downs hegyvonulat lábánál. Azok számára akik szeretnek a természetben túrázgatni érdemes feljegyezni, hogy a környéken rengeteg kijelölt útvonalat találni melyek keresztül-kasul vezetnek a környékbeli dombokon. A közelben található a The Seven Sisters Country Park is, mely valójában egy természetvédelmi terület valamint egy látogatható de működő gazdaság is, ahol testközelbe kerülhetünk a marhacsordákkal és juhokkal is akár.

Seafordban a tengerpart is emlékezetes látványt nyújt, hasonló fehér sziklákkal találkozhatunk mint amilyeneket Doverben már biztosan sokan láttatok.

Az alábbi linken a környéken átvezető fontosabb turista útvonalakat találhatjátok meg: www.seafordheritagetrails.co.uk a következőn pedig a The Seven Sisters Country Farm oldalát böngészhetitek: www.sevensisters.org.uk

Londonból nagyon könnyen elérhető Seaford, hozzávetleg 1.5 órás vonatút az egész az alábbi útvonalon: Victoria vasútállomás – Seaford vasútállomás.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS