A magyar kézilabda csapatnak új támogatója van, Csige Péter és Strike Consulting Könyvelőiroda állt az Angliában élő magyar sportolók mellé. Ez hatalmas segítség, ha hosszútávú munkát kívánnak végezni, mert minden pályázatnál és egyáltalán a létezés alapjaként fontos az átláthatóság és mindenképpen a törvényesség.

Csige Péter azt mondta: a könyvelőiroda munkatársaiként büszkék vagyunk rá, hogy könyvelési tudásunkkal járulhatunk hozzá a csapat működéséhez és a játékosok adóügyeinek rendben tartásához.

A hétvégi bajnoki meccsen a London GD megverte a Angels lányokat a Szuper 7 Women Angol elsőosztályú bajnokságban. Az sem játszott komoly szerepet, hogy hazai pályán fogadták az ellenfelet. Az első félidőben 3-12 volt az állás és csak erősödött az ellenfél a második játékfélben és így 11-24 lett a  végeredmény.

Szántó Andrea edző megosztotta a tapasztalatait a csapattal de a reális, kritikus értékelése mégis arra ösztönzi a lányokat, hogy elfogadják a mostani „kudarcot”, úgy ahogy van és tartsanak ki a játékkedvük mellett. A csekély heti egy edzés- és felkészülési lehetőséggel együtt is keményen meg kell dolgozni a meccseken, hogy jobb eredmények szülessenek. A tehetség ott van bennük, amivel képesek megerősödni és nemcsak az elődöntőben hanem a jóval stresszesebb tétmérkőzéseken is nyerni az ellenfelek ellen.

A meccset egy kis előzetes Karácsonnyal ünnepelte a csapat. A támogatók képviseletében Csige Péter hozzátette, hogy több mint 1.300 angliai magyar vállalkozás és magánszemély papírügyeit intézik évek óta és biztosak benne, hogy a London Angels kézilabdacsapat sikerei is felkerülnek majd magyar vállalkozás büszkeségtáblájára. Folyamatosan követték a kézilabdás lányok évek óta kitartó munkáját és remek lehetőség számukra, hogy segíthetnek, ezzel erősítve a magyar jelenlétet az angol kézilabda bajnokságban.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is

NINCS HOZZÁSZÓLÁS